8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Forsøkte å kapre Aeroflot-fly

En 41 år gammel mann skal ha forsøkt å kapre et Boeing 737 tilhørende det russiske flyselskapet Aeroflot tirsdag ettermiddag.

Mannen skal i følge Airlive ha krevd at flyet skulle til Afghanistan.

Mannskapet skal ha overtalt passasjerer til at de måtte mellomlande og landet flyet på flyplassen ved Khanty Mansiysk. Flyet skulle fra Surgut til Moskva da passasjeren forsøkte å kapre det.

Pilotene forklarte mannen at de måtte mellomlande for å fylle på mer drivstoff, dersom de skulle kunne fly helt til Afghanistan. Der sto politiet klar og fikk pågrepet mannen etter landing.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer