Interiørspesialisten Jet Aviation har levert fra seg det som er den første 737 MAX i VIP-konfigurasjon for bruk i privatmarkedet.

Det er 737 MAX 8 fly som er registrert som VP-CMA på Caymanøyene, som nå er overlevert til kunden. I følge selskapet var oppdraget fra kunden å innrede kabinen som om kunden var hjemme i sitt eget hjem, og at det måtte være koselig og å få stor nytelse av å fly med privatflyet.

I kabinen er det montert opp et spisebord med syv stoler rundt, egen hjørnesofa med stor TV, kjøkken med vinskap, og et stort baderom samt soverom.

-Dette interiøret er et godt eksempel på detaljene i teamene våre her i Basel, sier Jet Aviation visepresident for fullføringssalg Matthew Woollaston til FlightGlobal. Kunden er listet som anonym.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no