1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no

Første 737 MAX levert til Alaska Airlines

Det amerikanske flyselskapet Alaska Airlines har fått levert sin aller første 737 MAX. Flyet er av typen 737 MAX 9 og registrert N913AK.

Flyet som nå leveres er over ett og ett halvt år gammelt, noe som er uvanlig for helt nye fly som leveres kundene, men dette flyet ble produsert seks måneder etter at 737 MAX-flyene ble beordret til å parkere på bakken etter to ulykker med flytypen.

Alaska Airlines skal ha 178 seter ombord, det samme selskapet har i sine Boeing 737-900ER, skriver Simple Flying. Selskapet får levert to nye MAX fly i løpet av de neste to til tre ukene også fra Boeing.

Det er planlagt at flytypen skal opereres fra februar av.

Andre saker

Selger fem fly av ny flytype til China Eastern

Redaksjonen

United Airlines øker bestillingen for 737 MAX

Redaksjonen

Første nye 737 MAX levert til Europa på to år

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer