11.6 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Første 737 MAX levert til polske Enter Air

Det polske flyselskapet Enter Air mottok tirsdag sitt første Boeing 737 MAX 8 fly. Flyet har samtidig en liten oppdatering av selskapets dekor og farger på flykroppen.

Flyet tok av fra Boeing Field i Seattle mandag og gjennomførte en mellomlanding på Keflavik på Island før turen gikk videre til Warszawa i Polen tirsdag.

SP-EXA er det første av to MAX-fly som ankommer selskapet nå i desember. Totalt har flyselskapet seks MAX-fly i bestilling. De resterende flyene ankommer flåten i 2019.

Enter Air mottok for en uke siden også en Boeing 737-800 som er 11 år gammel og som kommer fra utleieselskapet som hadde flyet bortleid til Primera Air som er konkurs.

 

 

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer