Hangar.no
Foto: Airbus

Første A330neo til HiFly ute på testflyvning

Den aller første Airbus A330-900neo som skal leveres til selskapet HiFly i Portugal, har fått sin første flytur. Det er hos flyprodusenten Airbus i Toulouse at flyet har hatt de aller første turen på egne vinger.

Flyet er allerede forsinket i produksjonen, og selskapet må vente ende noen uker før de kan hente hjem dette splitter nye flyet. Etter planen skulle det ha blitt levert til HiFly i juni måned.

HiFly som har spesialisert seg på wet-lease utleie av fly til andre flyselskap har ti Airbus A330-900neo i bestilling hos produsenten i Frankrike. To av disse flyene skal etter planen leveres i løpet av 2019. HiFly sier de vil erstatte to eldre Airbus A330-200 som dermed skal fases ut.

Dette første A330neo-flyet skal opereres av datterselskapet HiFly Malta.

Andre nyheter

United Airlines utsetter leveransen av Airbus A350 til 2027

Nå er denne flytypen godkjent for 480 seter! – Må bruke doble nødsklier

Hans Olav Nyborg

Airbus feiret produksjon av A220 nummer 100 i rekken

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer