12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto. Airbus

Første A350 til British Airways nærmer seg leveranse

British Airways kunne fredag vise frem bilder av det som blir selskapets første Airbus A350. Flyet nærmer seg å bli produsert ferdig og ble i dag kjørt inn i en hangar hvor flyet skal males ferdig.

I løpet av det neste halvåret skal selskapet få levert fire Airbus A350. Dette første flyet som kommer i august skal i starten fly mellom London og Madrid for å flys inn i flåten. Fra 1. oktober settes det første A350-1000 inn i trafikk på langdistanse.

Andre nyheter

Wall Street Journal: Boeing legger ned 787 Dreamliner-produksjonen i Seattle

Hans Olav Nyborg

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer