9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Første Airbus A350 levert til Air France

Det franske flyselskapet Air France har fått overlevert sitt første Airbus A350-900 fly.

Dette første flyet er ut i fra en totalordre på 28 slike fly. Dette første flyet ble fredag overlevert til Anne Rigail, administrerende direktør i Air France og Benjamin Smith, konsernsjef i Air France-KLM, av Airbus-sjef kommersielle sjef Christian Scherer under en seremoni holdt i Toulouse, Frankrike .

Air France vil benytte A350-900-flåten på sine transatlantiske ruter og Asia-ruter. Flyet har et treklasseoppsett med 324 seter, inkludert 34 fullflate seter, 24 premium økonomi og 266 seter i økonomiklasse.

Air France har i dag en operativ flyflåte bestående av 143 Airbus- fly. Den inkluderer 114 enkeltganger og 29 brede legemer. Flyselskapet valgte nylig å kjøpe Airbus nyeste flyfamiliemedlem, A220, som vil bli med i flåten de neste årene.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer