13.3 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Airbus

Første Airbus A350 levert til Japan Airlines

Det japanske flyselskapet Japan Airlines har mottatt sitt første Airbus A350-fly. Flyet ble i dag torsdag 13. juni offisielt overlevert til selskapet under en seremoni i Toulouse i Frankrike.

Dette er første Airbus A350-900 XWB som leveres til det japanske selskapet, av totalt 31 slike fly som er inkludert i bestillingen.

Dette første flyet skal fly sin første rute mellom Haneda og Fukuoka først fra 1. september. Før dette skal det brukes til å bli innarbeidet hos de ansatte og på enkelte korte distanser som en test av flyet i tjeneste for JAL.

I selskapets nye stolthet er det tre klasser i kabinen, 12 seter i førsteklasse, 94 seter i J-klasse og 263 i standard økonomiklasse.

Første turen hjem til Japan skal flys med en blanding av ordinær flydrivstoff og syntetisk drivstoff i form av biofuel.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer