16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Air France

Første Airbus A350 snart klar for Air France

Det franske flyselskapet Air France var ikke det første flyselskapet til å kaste seg over den nye Airbus A350, men når selskapet først bestilte flytype så ble det lagt inn en ordre på 21 fly.

Nå er det første av disse flyene snart klare for å bli levert fra Airbus produksjon i Toulouse i Frankrike. Air France la selv ut bilder av flyet i sosiale medier denne uken for å vise frem flyet.

Dette første flyet blir først levert til selskapet i slutten av august, begynnelsen av september etter en rekke testflyvninger. Første flytur for Air France er satt opp i midten av oktober måned.

Andre nyheter

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Lanserte det fjerde testflyet for Boeing 777X-programmet

Hans Olav Nyborg

Nær 700 Dreamlinere kan være rammet av ny produksjonsfeil hos Boeing

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer