14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Airbus

Første Airbus A350 til Virgin flyr for første gang

Virgin Atlantics første Airbus A350-1000 ble feiret av selskapet tirsdag. Mandag ble den første flyturen gjennomført av produsenten Airbus fra Toulouse i Frankrike.

Dette er første A350 til Virgin Atlantic og på sikt skal selskapet ha byttet ut samtlige Airbus A340-600 og Boeing 747 med A350-1000 som blir selskapets nye flaggskip.

Selskapets 350 fly får 335 seter ombord i tre klasser. De første fire flyene skal ha sin base på London Heathrow, resten får base i Manchester og på London Gatwick.

Andre nyheter

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Lanserte det fjerde testflyet for Boeing 777X-programmet

Hans Olav Nyborg

Nær 700 Dreamlinere kan være rammet av ny produksjonsfeil hos Boeing

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer