Hangar.no

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Det blir en spesiell opplevelse for lavkostselskapet JetBlue i USA når det aller første Airbus-flyet av typen Airbus A321LR blir levert. Selskapet har postet bilder av sitt første fly, som nærmer seg å bli bygget ferdig hos Airbus.

Dette flyet skal selskapet benytte på rute mellom New York, Boston og til London. Transatlantiske ruter er målet for Airbus når produsenten selger sine langdistanseversjoner av A321.

På dette første flyet har JetBlue valgt å dekorere halepartiet med et mønster som har fått navnet «Streamers», som skal relatere det til jetstrømmene over Atlanterhavet.

JetBlue har en bestilling inne hos Airbus på 13 Airbus A321neo i XLR-versjonen som kommer i løpet av neste år. Dette første flyet som er LR – Long Range-versjonen, skal leveres mot slutten av dette året, og blir satt i trafikk i 2021.

Andre nyheter

EASA godkjenner MAX-flyene men ber om en tredje sensor på flyet innen 2022

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Gresk flyselskap bestiller Airbus-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer