-1.4 C
Oslo
24/01/21
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Første Antonov 124 flyr igjen etter uhell

Fly- og fraktselskapet Volga-Dnepr har det første flyet av typen Antonov An-124 på vingene igjen, etter hendelsen i november 2020 da ett av flyene fikk tekniske problemer og måtte nødlande.

I forbindelse med nødlandingen skled flyet av rullebanen og havnet ute på et jorde.

Nå har russiske myndigheter fullført sine undersøkelser rundt at det aktuelle flyet fikk full stans i en av motorene, og gitt grønt lys til at kjempene kan flys igjen.

Samtlige fly i flåten av denne typen gjennomgår nå tekniske undersøkelser i henhold til direktiver fra russiske myndigheter skriver Asia Cargo News.

Selskapet forventer å ha alle sine Antonov 124 tilbake i luften i løpet av første kvartal.

Andre nyheter

Skal tilby verdens største transportfly for kommersielle oppdrag

Redaksjonen

Nytt russisk fraktselskap med første Boeing 757

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer