Første avgang til Gran Canaria for air Baltic fra Torp

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i airBaltic, sammen med Torps Team; Madeleine Rieber Waldjac, head of route development, Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef, Gisle Skanse, adm. direktør.

Lørdag kunne Sandefjord Torp lufthavn sende avgårde den aller første avgangen til Gran Canaria med flyselskapet airBaltic. Latvias nasjonale flyselskap startet da opp sin rute mellom Torp og Las Palmas på den spanske øya Gran Canaria. Ruten skal flys gjennom hele vinteren, med to avganger i uken.

-Vi i airBaltic er glade for å utvide tilbudet vårt i Norge, ved å øke vår tilstedeværelse og knytte Torp til vår sesongbase på Gran Canaria med en direkterute. Med denne strategiske ekspansjonen håper vi å betjene en økende etterspørsel etter sol og varme-destinasjoner, så vel som å øke tilgjengeligheten som airBaltic tilbyr I Nord Europa, ved å tilby en lang rekke reisemuligheter for de lokale reisende fra Torp, sier Martin Gauss som er direktør i airBaltic.

Den nye ruten vil bli fløyet med Airbus A220-300 og dette er den første av flere ruter selskapet skal etablere på flyplassen i Vestfold.

-Det er ikke hver dag vi kan ønske et nytt flyselskap velkommen til Torp, ja det er faktisk over 10 år siden sist.  Derfor er dagen i dag en merkedag for oss, og vi feirer at airBaltic starter opp sin første rute på Torp til den populære og solfylte destinasjonen Gran Canaria.
Allerede i april kommer ytterligere en ny rute fra airBaltic som da starter å fly 3 dager i uken mellom Torp og København, hvilket vil gi etterlengtet ekstra kapasitet på denne ruten. Vi både håper og tror at dette markere starten på et mer omfattende samarbeid og vi gleder oss til å jobbe videre med airBaltic i tiden fremover, sier Gisle Skansen, administrerende direktør på Torp.

ANNONSE
Forrige artikkelKansellerer alle flybestillinger etter 31. mars 2024
Neste artikkelFørste Rovaniemi-flyvning til Tromsø gjennomført