11.7 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Stein Olsen - https://www.flickr.com/photos/56123975@N05/

Første Boeing 737 med ny SAS-dekor

Flyselskapet SAS har nå dekorert om det første Boeing 737 som er i flåten, med selskapets nye farger og profil.

Det er flyet SE-RJX, Boeing 737-700 som har fått den nye dekoren nå. Flyet ble i 2007 levert nytt til flyselskapet SkyEurope i Slovakia. Etter en runde hos flere tyrkiske flyselskap har flyet blitt leid ut til SAS fra GECAS i 2015.

SAS har allerede dekorert et Airbus A350 og flere Airbus A320 og Airbus A321 i den nye dekoren. Nå er også dette første Boeing 737 malt om.

Det var i september 2019 at SAS presenterte det som skal være selskapets nye dekor på flyene fremover. Dermed blir det nå faset ut den dekoren som selskapet har hatt siden 1998.

LES OGSÅ: SAS LANSERER NY DEKOR

I september 2019 ble det kommunisert på pressekonferansen at det kun var Airbus-flyene i selskapets flåte som ville få den nye dekoren. Nå er det flere Boeing 737 som allikevel får denne dekoren på seg.

SAS har ikke besvart Hangar.nos henvendelser rundt dette spørsmålet. Flyet som nå er dekorert flyr mye på norske destinasjoner.

Flere bilder av flyet finner du hos Stein Olsen her!

Foto: Hans O. Nyborg

Andre nyheter

Widerøe får fly Evenes – Bodø med statlig kontrakt

Hans Olav Nyborg

Airbus leverer første nye helikopter med fem rotorblader til Norsk Luftambulanse

Hans Olav Nyborg

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer