12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Første Boeing 777 landet på Oslo Lufthavn Gardermoen

Onsdag fikk Oslo Lufthavn for første gang besøk av en Boeing 777 da selskapet PIA – Pakistan International Airlines byttet ut sine Boeing 747 på ruten til Oslo og København.
Ryktene om at flyselskapet skulle benytte 777 på rute til Norge har florert i flere måneder men så lang har selskapet benyttet Airbus A310 og Boeing 747-300.
Flyet av typen Boeing 777-240ER (AP-BGK) som Pakistan fikk levert i februar 2004.
I følge kilder Hangar.no har snakket med i dag skal dette være det tredje besøket av en Boeing 777 i Norge, men aller første gang Gardermoen får den på besøk.
Trolig får vi se mer til kjempeflyet i månedene fremover fra Pakistan International Airlines får vi i kveld opplyst av flytypen vil bli benyttet hyppig i sommersesongen 2006 på ruten mellom Pakistan og Norge.
 

Kommentarer
 • Kommentar #1 (Skrevet av David)
  Rangering 
  En flott artikkel! Og geniale bilder! Se på den store fugle lande!!
 • Kommentar #2 (Skrevet av MudaIqbalssar )
  Rangering 
  Finebilder av Pakistan Intl.Airlines,hyggelig å se første asiatiske flyselskapet på Oslo lufthavn som startet sine flygninger til Norge i 1999.
 • Kommentar #3 (Skrevet av eivind)
  Rangering 
  KJEMPE BRA.GENIALE BILDER.SE KJMPEFLYET KOMM INN FOR LANDING. YNDLINGSFLYET MITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andre nyheter

Wizz Air med ny rute fra Torp

Jan-Kåre Folstad

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Testing av elfly snart i gang mellom Østersund og Røros

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer