-4.1 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no
Foto: Emirates

Første Boeing 777X til Emirates begynner å ta form

Det første Boeing 777X som skal leveres til flyselskapet Emirates i løpet av 2020/2021, er nå under bygging hos produsenten i Seattle i USA.

Mandag denne uken kunne flyselskapet vise frem de første bildene av dette første flyet av den nye generasjonen som skal leveres til Emiratene.

Emirates har lagt inn en bestilling på 150 Boeing 777X, en bestilling som ble gjort under Dubai Air Show i 2013. Trolig kommer ikke selskapet til å hente inn så mange fly av denne typen da ledelsen allerede har gitt uttrykk for at avtale med Boeing skal reforhandles, for å bytte ut noen av flyene med den mindre Boeing 787.

Boeing skulle etter planen ha gjennomført den første flyturen med 777X nå denne våren, men utfordringer med den nye motortypen til flyet gjør at første flyvning er utsatt til 2020.

Andre nyheter

Tidligere Boeing-ansatt advarer om at 737 MAX har blitt godkjent for raskt

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer