12.2 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Første Dreamliner levert til Turkish Airlines

Turkish Airlines mottok forrige uke sin aller første Boeing 787-9 Dreamliner. Totalt skal selskapet få levert 30 nye fly av typen Boeing 787-9.

Selskapets andre Dreamliner, TC-LLB er under testing hos Boeing og skal leveres i løpet av sommeren.

De nye flyene vil få et helt nytt Business Class-tilbud med 1-2-1-konfigurasjon der setene kan omgjøres til 180-graders senger (fully flat). Berøringsskjermene på Business Class er på 18 tommer. På økonomiklasse er skjermene 12 tommer.

Den første flyturen med Dreamlineren full av passasjerer går 8. juli fra Istanbul til Antalya. Selskapet bruker flyet på innlandsruter frem til det den 17. juli skal ta sin første internasjonale tur, fra Istanbul til Denpasar på Bali.

Flyet vil etterhvert bli satt inn på ruter til London, Dubai, Washington DC, New York,
Atlanta, Mexico City, Cancun, Bali, Amsterdam, Delhi, Panama City og Bogota.

Andre nyheter

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer