10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Hainan Airlines 787-9 Dreamliner Business Class med "Dream Feather" interiør

Første Dreamliner med «dream feather» interiør levert til Hainan

Flyselskapet Hainan Airlines fikk fredag levert sitt første Boeing 787-9 med det nye Dream Feather-interiøret. Flyet er av typen Boeing 787-9 og er selskapets Dreamliner nummer 28 i rekken av nye fly levert fra Boeing.

Det er det britiske designselskapet PriestmanGoode som har utviklet det nye kabindesignet for Hainan Airlines. Det har tatt litt under to år å komme frem til interiøret i kabinen slik det nå skal se ut hos Hainan fremover.

Interiøret skal gi en følelse av å være en fjær som svever i luften i følge selskapet. Det nyeste i interiøret er den nye kabinklassen Super Economy, en tredje inndeling av kabinen hos selskapet. Dreamlinerflyet som nå ble levert har 294 seter hvor det er 26 i businessklasse og 21 seter i superøkonomiklasse samt 247 seter i standard økonomiklasse.

Businessklassen har fått en champagnefarge på interiøret som skal ose litt av luksus.

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer