Første Norse Atlantic-fly mellom Roma og New York

Norse Atlantic Airway hadde sin aller første avgang med daglige flyvninger mellom Roma og New York JFK mandag. Selskapet fortsetter dermed i de samme sporene etter langdistansesatsningen til Norwegian, som ble avviklet under pandemien.

-Vi er begeistret for å lansere vår første tjeneste mellom Roma og New York JFK, som forbinder to pulserende byer med dype historiske og kulturelle bånd. Vår forpliktelse til å levere rimelige langdistansereiser uten å gå på kompromiss med kvaliteten er kjernen i Norse Atlantic Airways. Vi ser frem til å ønske passasjerer velkommen om bord og gi dem eksepsjonell service og verdi på denne spennende nye ruten, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.

Flyet fra Roma Fiumicino flyplass har avgang hver dag klokken 18.55 og lander i New York JFK klokken 22.30. Fly fra New York til Roma har avgang klokken 00.30 og lander klokken 15.15 samme dag.

-Vi ønsker Norse Atlantic Airways hjertelig velkommen til å legge Roma Fiumicino til sitt transatlantiske nettverk. Oppstarten av denne flyvningen til New York JFK bidrar til å styrke vårt direkte flytilbud til USA, som vil se rekordnivåer i sommersesongen 2023. Vi er sikre på at flyselskapets nye rutetilbud gjør det mulig å dra nytte av en hel dag i Roma før avgang, noe som vil berike markedet med ytterligere løsninger som kan avskjære et bredere markedssegment og stimulere til ny etterspørsel etter direkte forbindelser mellom Roma og det store eplet, sier Ivan Bassato, Chief Aviation Officer i Aeroporti di Roma.

Norse flyr Boeing 787 Dreamlinere på rutene sine, også fra Italia.

ANNONSE
Forrige artikkelPAS23: Qantas kjøper flere Airbus-fly
Neste artikkelSå mange flere dropper sommerferien i år enn i fjor