16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Comlux

Første privateide 737 MAX BBJ skal få luksusinteriør

Det sveitsiske selskapet Comlux fikk denne uken fløyet inn fra Boeing i USA, den aller første Boeing 737 MAX som er bestilt av en privatperson.

Flyet som er et Boeing 737 MAX 8 BBJ (Boeing Business Jet), skal i løpet av 2019 få installert et VIP-interiør med salonger, soverom, stort bad og møterom, for en amerikansk forretningsmann.

Flyet er planlagt levert til eieren i løpet av siste kvartal av 2019.

Det er rundt 160 personer som arbeider i Comlux, et selskap som har spesialisert seg på å bygge luksuskabiner for statlige og privateide fly.

Andre nyheter

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Lanserte det fjerde testflyet for Boeing 777X-programmet

Hans Olav Nyborg

Nær 700 Dreamlinere kan være rammet av ny produksjonsfeil hos Boeing

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer