14.2 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Første SAS Airbus A321neoLR vil bli levert i september 2020

Flyselskapet SAS får levert sitt første Airbus A321neoLR (Long Range) i september 2020. I følge SAS er det 18. september neste år at det første flyet settes inn i trafikk.

Flyet får 22 businessklasse-seter, 12 Pluss-seter og 123 Go-seter i kabinen. Totalt blir det plass til 157 passasjerer i versjonen SAS skal få levert.

Det første flyet får sin base på Kastrup ved København og skal settes inn i trafikk mellom den danske hovedstaden og Boston i USA. Selskapet skal i første omgang få levert tre slike Airbus A321neo i Long-Range-versjoner.

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer