Hangar.no
Foto: Inger Bjørndal Foss

Fortsatt usikkerhet rundt Norwegian strandet 737 MAX

Norwegian har fortsatt ikke løsningen på når ett av selskapets Boeing 737 MAX-fly kan bli reparert, og fløyet ut fra Iran der flyet nå står strandet.

Det splitter nye MAX-flyet har stått strandet i Shiraz i Iran siden 14. desember i 2018. Da måtte pilotene velge å foreta en sikkerhetslanding med flyet etter havari i den ene av flyets to motorer.

De 186 passasjerene og mannskapet ble hentet hjem til Oslo med et annet fly. Det var på ruten mellom Dubai og Oslo at flyet fikk tekniske problemer.

-Vi har ikke noe nytt å melde om flyet i Iran på nåværende tidspunkt, sier kommunikasjonsrådgiver i Norwegian til Hangar.no.

Sanksjonene USA har overfor Iran sørger for at nye deler eller helt ny motor ikke kan føres inn i landet helt uten flere utfordringer.

Når flyet kan hentes hjem til Norge er dermed fortsatt usikkert i følge Norwegian.

Boeing 737 MAX-flyet, LN-BKE, ble levert helt nytt til Norwegian i oktober 2018.

Andre nyheter

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Avinor skal vurdere sjømatsenter på Gardermoen på nytt

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer