Den italienske shippingfamilien Lauro fortsetter sitt oppkjøp av aksjer i flyselskapet Norse Atlantic Airways, og har nå samlet sammen 15 prosent av aksjene.

Dermed nærmer selskapet seg faretruende å overta posisjonen som den største eieren av aksjer i selskapet. I dag er det gründer Bjørn Tore Larsen som med sine 20 prosent er den største eieren i flyselskapet.

I følge E24 sitter Scorpio-gruppen nå på over 15 prosent av flyselskapet, noe som er 4,5 prosentpoeng bak toppsjefen.

Avisen skriver at i den samme perioden over de to siste månedene der Scorpio har handlet aksjer, har småaksjonærer kvittet seg med aksjer i følge Nordnet. Nettmeglerens tall viser at småkundene solgte aksjer for 12 millioner kroner på de siste seks prosentene av aksjer som selskapet har kjøpt opp.

– Norse er et spennende selskap og vi er ikke overrasket over at andre investorer også ser dette. Det er alltid positivt at andre investorer mener det er attraktivt å investere i selskap som vi eier i fondet, sier porteføljeforvalter Sondre Solvoll Bakketun i Skagenfondene til E24.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article Går mot krisetider for ombygging av passasjer- til fraktfly
Next article Istanbul: Fant død person i hjulbrønn på fly