9.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Første A380 til MAS

Den første Malaysia Airlines Airbus A380 har ankommet tilbake til Toulous etter at flyet har vært i Hamburg for å få sitt interiør installert.

Flyet, som er selskapets første superjumbo, skal gjennomgå en rekke flytester før det i slutten av mai skal leveres over til kunden.

MAS blir det åttende flyselskap som tar i bruk Airbus A380 og første flyvning skal gå den 1. juli mellom Kuala Lumpur og London. Selskapet har seks fly på ordreblokka og alle flyene skal he en tredelt kabin med plass til 494 passasjerer.

Dette første flyet vil få selskapets nye fargeskjema.

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer