11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Fra Oslo: Norwegian dropper ny sommerrute til Seattle i år også

Flere lesere av Hangar.no har etterspurt hva som skjedde med Bjørn Kjos og Norwegian gave til Oslo Lufthavn i forbindelse med åpningen av den nye terminalen i 2017.

Svaret er; ingenting. Det var 27. april 2017 at Bjørn Kjos under sin tale på en storskjerm til fremmøtte gjester og presse, samt samferdselsminister kunne love at selskapet som en gave til Oslo Lufthavn, skulle åpne en ny transatlantisk rute til USA. Kjos valgte da å avsløre at Seattle på vestkysten av USA skulle startes opp i forbindelse med sommerprogrammet 2018.

Men ruten uteble i sommerprogrammet 2018. Nå er det klart for rutene som skal i gang i sommersesongen 2019, og ingen rute mellom Oslo og Seattle er satt på programmet.

Hangar.no har forsøkt å få en kommentar fra Norwegian de siste dagene, rundt hva skjedde med ruten som Kjos lovet, ingen i Norwegian har ønsket å kommentere hvorfor denne ikke dukket opp i 2018, og heller ikke i 2019.

Andre nyheter

Widerøe får fly Evenes – Bodø med statlig kontrakt

Hans Olav Nyborg

Airbus leverer første nye helikopter med fem rotorblader til Norsk Luftambulanse

Hans Olav Nyborg

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer