9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Fraktselskap starter ny rute til Oslo Lufthavn

Fraktselskapet Suparna Airlines starter opp rute mellom Nanjing og Oslo Lufthavn Gardermoen fra 1. september i år. Ruten skal flys to ganger i uken med Boeing 747-400F.

Ruten skal flys på søndager og torsdager. Det er HNA Gruppen som eier Suparna Airlines, og som eier Hainan Airlines om også flyr til Oslo fra Kina.

I følge Avinor er det ventet at ruten skal bringe med seg sjømat fra Norge til en verdi av 250 millioner kroner, skriver Air Cargo News.

Suparna Airlines var tidligere kjent som Yangtze River Airlines og har en flåte bestående av fire Boeing 747-400F. Flyselskapdelen av selskapet opererer Boeing 787 og Boeing 737 i flere varianter.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer