14.5 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no

Fransk flyselskap bytter ut Boeing-fly med nye Airbus A321LR fra april

Det franske flyselskapets La Compagnie som flyr Boeing 757 med kun business-seter mellom Paris og New York, samt fra Nice og New York, får sine to første Airbus A321LR (Long Range) fly levert i april måned.

Flyselskapet skal dermed starte arbeidet med å bytte de to eldre Boeing 757 flyene. Selskapets to fly er et tidligere Britannia Airways fly fra 1994, og et Iberia Boeing 757 fra 2000.

Først ut er ruten mellom Nice og New York som får det første nye Airbus A321LR i starten av mai måned. Deretter blir det ruten mellom Paris Orly og New York som får det neste Airbus-flyet med start fra 6. juni.

Det blir plass til 76 passasjerer i hvert av de nye Airbus-flyene, kun med business-seter.

Andre nyheter

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

HNA-gruppens styreformann har fått forbud mot å fly, ta tog eller reise på ferie

Hans Olav Nyborg

Thai Airways får godkjent redningsplanen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer