Hangar.no
Foto: SAS

Fredag ankommer første Airbus A350 til SAS inn i flåten

Fredag denne uken lander det første nye langdistanseflyet av typen Airbus A350 hos SAS i København. Det markerer en ny side i historikken til flyselskapet, og samtidig en ny tid med nye farger.

Det er det første flyet av typen Airbus A350-900 som SAS skal få overlevert som nå skal hjem til sin base i Danmark. Ingegerd Viking som er navnet på flyet, skal etter planen lande en gang ut på kvelden fredag.

Selskapet planlegger å sette inn dette første A350-flyet på rute mellom København og Chicago 28. januar neste år. I løpet av desember skal flyet på presse- og kundefremvisning i de tre Skandinaviske ladene.

SAS A350 Airbus

Tomorrow Ingegerd Viking is coming home 💙✈️ Our new A350 will arrive on Scandinavian soil tommorrow evening as it touches down in Copenhagen Airport (CPH)

Publisert av SAS – Scandinavian Airlines Fredag 22. november 2019

Andre nyheter

Måtte utsette første flyvning av Boeing 777X igjen

Hans Olav Nyborg

Qatar Airways utvider til Oslo Lufthavn

Hans Olav Nyborg

Sola-brannen: If har hittil erstattet 90 totalskadde biler

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer