3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
AP-BHV, Foto: Hans O. Nyborg

Frykter at flyselskap kan gå konkurs etter ulykke

Flere kilder hevder overfor nasjonale og internasjonale medier at PIA – Pakistan International Airlines kan gå mot en konkurs etter flyulykken med et av selskapets Airbus A320.

I følge avisen The National, sier selskapet Alpha Beta Core Solutions at flyselskapt nå kan bli det siste folk velger å reise med. Til avisen sier direktør Khurram Schehzad at PIA over lengre tid har slitt med punktlighet, ledelse, økonomi og uhell.

Det Karachi-baserte selskapet mener at PIA vil slite med å tiltrekke seg reisende, etter ulykken som kan vise seg å være forårsaket av pilotfeil.

Flere kilder avisen siterer hevder at det er stor fare for at flyselskapet kan ende med en konkurs. Et av problemene det pekes på er at flyselskapet har hatt seks nye direktører de siste fem årene. I tillegg har selskapet hatt alvorlige hendelser som preger selskapets sikkerhet.

Aksjekursen i selskapet har gått ned med 37 prosent i løpet av dette året, og er i følge Bloomberg News et av de flyselskapene som trolig vil være konkurs innen utgangen av 2020.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer