12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Full forvirring rundt flyselskap i Taiwan – Legges ned eller ikke?

Det er full forvirring rundt Flyselskapet FAT – Far Eastern Air Transport i Taiwan. 13. desember ble det sendt ut en melding om at selskapet legger ned alle rutene og mangler kapital.

Torsdag går styreformannen i flyselskapet ut i en pressemelding og avviser at selskapet har tenkt å legge ned all virksomhet, og at flyvningene stanses. Under en pressekonferanse i går kveld ga styreformann i FAT uttrykk for at selskapet ikke har betalingsproblemer og meldingen om at det legges ned ble sendt ut fra en i ledelsen uten samtykke fra eierne og styret.

Selv om ledelsen nå forsøker å gi inntrykk av at det ikke er problemer for selskapet, har luftfartsmyndighetene i Taiwan, Civil Aeronautics Administration (CAA) satt i gang en prosess som kan bety at driftslisensen trekkes tilbake.

LES OGSÅ: FLYSELSKAP LEGGES NED ETTER 62 ÅR I LUFTEN

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer