Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Full krise for Norwegian – Aksjekursen stuper

Et forbud mot å fly mellom Europa og USA kunne knapt kommet på et dårligere tidspunkt for Norwegian. Nå stuper selskapets aksjer kraftig ned, og flere analytikere er sterkt bekymret for selskapets fremtid.

Norwegians aksjekurs var ned med 26 prosent torsdag formiddag.

Finansavisen spør i dag om det er Game over for Norwegian, mens Dagens Næringsliv melder at hotell i Storbritannia nektet mannskaper fra selskapet å overnatte uten forhåndsbetaling.

Sistnevnte avis melder også i dag at storbanken HSBC i London slår alarm om det norske selskapet. DN skriver at det vil bli store utfordringer for Norwegian knyttet til kontaktstrømmen i løpet av nærmeste fremtid.

Avisen kunne også melde i går at Norwegians styreleder Niels Smedegaard nå advarer mot økt konkursrisiko for Norwegian og mange andre flyselskap.

Andre nyheter

Wizz Air lanserer nye ruter fra Oslo i mai

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer