Foto: Hans O. Nyborg

Den tidligere kommunikasjonsdirektøren i Norwegian og senest i det nye selskapet Norse Atlantic, Lasse Sandaker-Nielsen, skal bli strategisk rådgiver for flyselskapet Flyr.

– Jeg gleder meg skikkelig til å jobbe sammen med tidligere kolleger og bli kjent med nye. Slik jeg har lært Flyr å kjenne, både som rådgiver og passasjer, er dette en gjeng som har et ekte engasjement for sine kunder og kolleger. Jeg gleder meg til å være med på å bygge et bærekraftig norsk flyselskap som prioriterer ny teknologi, fornøyde ansatte og god service for gjestene. Det er avgjørende for å lykkes. Jeg ser også fram til å gå inn i en rolle der jeg kan jobbe bredere og mer strategisk, med posisjonering og organisasjons- og forretningsutvikling, sier Lasse Sandaker-Nielsen.

I følge E24 går Sandaker-Nielsen inn i en nyopprettet stilling som senior strategisk rådgiver for administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid i Flyr.

– Jeg er godt fornøyd med at Lasse har valgt å bli med å utvikle Flyr videre. Med Lasse om bord vil vi styrke laget vårt ytterligere. Vi i Flyr har en kultur hvor vi bygger selskapet sammen for å gi en god opplevelse for våre gjester. Lasse passer godt inn i vår kultur og med sin lange erfaring fra luftfart, brede kompetanse og samfunnsforståelse vil han være en viktig medspiller for oss framover, sier Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr.

Dermed går Sandaker-Nielsen inn i et selskap men flere av sine tidligere kolleger fra Norwegian.

E24 skriver at han blir del av selskapets utvidede ledergruppe og skal jobbe tett med resten av toppledergruppen med posisjonering og organisasjonsutvikling.

ANNONSE
Forrige artikkelFinnair gjenåpner rute til Kina
Neste artikkelEngland striker Vardy signs new four-year Leicester deal