3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Gardermoen: A380 skal fly Oslo til New York denne helgen for Norwegian

Norwegian skal denne helgen leie inn et Airbus A380 som skal fly passasjerer fra Oslo Lufthavn Gardermoen til New York.

Flyet er 9H-MIP som i 2018 også ble benyttet av Norwegian og Thomas Cook, blant annet med flyvninger til og fra Gardermoen. I følge en debattgruppe på Facebook OSL Gardermoen Fly & Spottermiljø kommer flyet ved 20.30 tiden og reiser rundt 22.30 både lørdag og søndag.

Airbus A380-flyet med den spesielle dekoren driftes av HiFly Malta, et datterselskap av det portugisiske selskapet HiFly. Dette er det eneste Airbus A380-flyet som er solgt som et brukt fly, og ikke har havnet under sag og hammer for å bli hugget opp når det er faset ut.

Flyet opererte tidligere for Singapore Airlines.

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Norwegian tilfreds med at regjeringen snur

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer