Hangar.no

Garuda Indonesia setter munnbind på Airbus-fly

Flyselskapet Garuda Indonesia har valgt å dekorere en av sine Airbus A330-900neo fly, med et munnbind.

I følge flyselskapet har arbeidet med å dekorere flyet tatt 120 timer, og det var 60 personer som la ned arbeidet i å få masken på plass. Samtidig som selskapet selv har designet dekoren og satt denne ut i live, så har det også igangsatt en konkurranse hvor publikum kan komme opp med et eget design, som skal kalles «Fly your design through the sky».

Airbus-flyet, PK-GHG, ble levert nytt fra Airbus til selskapet i desember 2019.

Målet med å dekorere flyet med en munnmaske er å oppfordre flere til å nettopp bruke dette, når de skal ut å fly eller ta kollektivtrafikk.

Andre nyheter

Setter inn 737 MAX på ruter fra 29. desember i år

Hans Olav Nyborg

Ikonisk Manhattan-hotell eid av PIA er konkurs

Hans Olav Nyborg

Lufthansa: Tenker du på å utdanne deg til pilot? Glem det, velg en annen karrière

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer