12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Garuda tar første steg i å kansellere 737 MAX bestilling

Garuda Indonesia har startet de første stegene for å få kansellert sin bestilling hos Boeing for 737 MAX 8. Totalt har flyselskapet inngått en avtale om leveranse av 49 fly.

I følge Ikhsan Rosan som er kommunikasjonsansvarlig i flyselskapet er det sendt et brev til den amerikanske produsenten Boeing, hvor det bes om at hele ordren kanselleres.

Rosan sier til nyhetsbyrået AFP at en undersøkelse selskapet har foretatt blant passasjerer viser at tilliten til Boeing 737 MAX er svekket. Det ønsker ikke flyselskapet å ha hengende ved en flytype i flåten.

Garuda har allerede mottatt det første av 49 fly, og flere fly står klare for leveranse hos Boeing på Renton i Seattle.

Garuda valgte å konvertere flere bestilling av Boeing 737-800 til den nye 737 MAX 8 i forbindelse med bestillingen.

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer