Hangar.no

Gatwick fotsatt stengt på grunn av droner – Kan være sabotasje

Droner over flyplassen Gatwick ved London har stanset trafikken i over 18 timer. Fortsatt er flyplassen stengt etter at det dukket opp nye droner torsdag formiddag.

Britiske myndigheter tror det er snakk om sabotasje. Politiet har hatt store problemer med å lokalisere de som opererer dronene. I følge BBC skal det være snakk om droner av større størrelse enn det som normalt brukes til hobbybruk.

De første to dronene dukket opp over flyplassen ved 21.00 tiden onsdag kveld, så dukket de opp igjen ved 03.00 tiden i natt og ved 12.00 tiden torsdag ble det rapportert droneaktivitet igjen.

Onsdag ble rundt 10.000 passasjerer rammet av kansellerte flyvninger, torsdag skulle 110.000 reisende ha fløyet til eller fra Gatwick.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer