15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Germania utsetter lønninger – Mangler innbetaling fra investorer

Det tyske flyselskapet Germania er i økonomisk krise. Torsdag denne uken fikk de ansatte i selskapet beskjed om at lønningene for januar blir forsinket.

I følge den tyske nettsiden AeroTelegraph skal det hete at selskapet venter på innbetaling av kapital fra nye investorer, noe som ser ut til å drøye.

LES OGSÅ: Tysk flyselskap mangler kapital – Kan gå konkurs

Det var i desember 2018 at nyhetene kom ut hvor selskapet var på jakt etter nye investorer etter at kassen begynte å gå tom.

19. januar i år ble det kjent at ledelsen skal ha funnet nye investorer som skulle yte øyeblikkelig hjelp med kapital. I følge avisen Die Welt var det 31. januar fortsatt ikke kommet en eneste krone inn på kontoen til selskapet.

Derfor måtte selskapet ledelse gi beskjed til ansatte at lønningen må vente inntil videre.

Selskapet hadde et underskuddsresultat på 30 millioner euro i 2018.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer