14.3 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Germanwings blir Direct 4 You

Tysklands største flyselskap Lufthansa dumper sitt søsterselskap Germanwings til fordel for ett nytt lavprisselskap som lanseres under navnet Direct 4 You. I følge nettstedet New Europe Money, skal det nye selskapet ta over en stor del av moderselskapets europeiske rutenettverk, med priser ned i 49 euro hver vei.

Det nye selskapet skal være på vingene i løpet av starten på 2013.

Planene skal etter det nettstedet kjenner til også inkludere at selskapet Eurowings innen 2015 blir slått sammen med Direct 4 You.

Nekter for slike planer

Lufthansa nekter på sin side for å bekrefte at Direct 4 You skal være et flyselskap, og at dette kun er et konsept som det arbeides med på prosjektbasis.

Det selskapet kan bekrefte er at Germanwings er under vurdering i forhold til hva som skal skje med selskapet i framtiden.

Andre nyheter

Aircontact kjøper Flyservice

Hans Olav Nyborg

Cyprus får nye millioner i kassen

Hans Olav Nyborg

5000 må gå i fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer