Hangar.no

Gikk gjennom sikkerhetskontroll med skytevåpen – Ble ikke oppdaget

En passasjer klarte å ta med seg et skytevåpen gjennom sikkerhetskontrollen på den amerikanske flyplassen Hartsfield-Jackson Atlanta International 2. januar i år.

Passasjeren skulle fly med Delta Air Lines til Tokyo, og varslet flyselskapet etter ankomst til Japan. I følge CBS har TSA som drifter sikkerhetskontrollene på flyplasser i USA, innrømmet at rutiner har sviktet ettersom våpenet ikke ble oppdaget.

Det var WSB-TV i Atlanta som først meldte om saken.

Det er ikke kjent om passasjeren ble arrestert etter sin ankomst i Tokyo. TSA skal gjennomgå prosedyrer og rutiner ved flyplassen i Atlanta.

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer