18.7 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no

Gir doble bonuspoeng

Sun-Air of Scandinavia lanserer nå kampanjer med doble AVIOS bonuspoeng på utvalgte ruter.

Det er selskapet British Airways som fra 1. juni til 31. august gir alle medlemmer av Executive Club denne doble sjansen.

Sun-Air som flyr på vegne av British Airways vil tilby bonus på rutene mellom Billun og Oslo, Billund – Stockholm Bromma, Aalborg – Oslo og Billund til Bergen.

-Vi er meget tilfredse med den store opbakning vi har fået på vores seneste 3 nye ruter, som vi startede den 7. maj. Ligeledes ser bookingtallene lovende ud på Billund-Bergen ruten, som starter nu den 10. juni. Det vil vi gerne fejre ved at tilbyde
vores passagerer, som er medlem af Executive Club, dobbelt AVIOS point på netop disse 4 nye ruter henover sommeren. På denne vis vil vi gerne sige tak for deres opbakning og loyalitet”, sier Kristian Tvergaard som er kommersiell direktør i Sun-Air.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer