12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Gir opp søk etter ferdskriver

Redningsarbeidere har fått beskjed om å stanse søket etter ferdskriveren til Sukhoi-flyet som styrtet nær Jakarta 9. mai.

Det er russiske myndigheter som nå setter foten ned og ber om at søket avsluttes, ifølge en talsmann er det ikke mer som kan gjøres på stedet flyet styrtet.

Taleregistratoren ble raskt funnet etter ulykken, men ferdskriveren har ikke dukket opp, søket skal være svært vanskelig i det bratte terrenget, derfor ønsker russiske myndigheter ikke å utsette redningsarbeiderne for mer fare enn nødvendig.

Alle 45 ombord omkom i ulykken som fortsatt er av ukjent årsak.

Det er rundt ti personer som har bidratt fra russisk side i søket etter ferdskriveren og andre deler av flyet som kan gi svar på hvorfor det styrtet.

 

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Hans Olav Nyborg

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer