Hotellet Park Inn by Radisson på Oslo lufthavn Gardermoen har gjenåpnet sine dører med et helt nytt konsept. Hotellet som ble åpnet i 2010 har nå blitt endret og har fått konseptet Radisson Red i tillegg til konferanseavdelingen.

Fra å hente Park-Inn er nå navnet endret til det intet mindre enn Radisson RED Oslo Airport og Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport, to konsepter under samme tak.

Radisson RED og Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport er designet for å passe behovene til våre gjester ved å gi dem uendelige muligheter til å sømløst kunne omstille seg fra arbeid og fritid. På alle våre fellesområder vil gjestene oppleve det beste av begge merkevarene og få mest mulig ut av oppholdet ved å for eksempel arbeide i de komfortable Radisson- møteromsfasilitetene, og fortsette ettermiddagen i den pulserende Radisson RED lobbyen med urbant interiør og kunst i RED-stil, sier Jörgen Ljunggren, hotellsjef for Radisson RED Oslo Airport og Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport.

Hotellkjeden håper at gjestene skal skjønne at det er to hotellkonsepter under samme tak, og at de gjør et valg om hvordan de ønsker å bo ut i fra disse kriteriene.

Radisson RED Oslo Airport delen av hotellet har 214 urbane gjesterom med luksuriøse detaljer, on-demand-tjenester og et trendy loungeområde designet for både arbeid og fritid.

Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport, to konsepter under samme tak.

Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport vil på den andre siden by på 300 rom med myke, nøytrale toner, naturlige materialer og harmonisk design inspirert av den skandinaviske livsstilen. Begge hotellenes rom har utsikt over flyplassens rullebane, er av høy kvalitet og standard som vil gjøre hvert opphold til en opplevelse, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Park Inn er historie på Gardermoen

Konseptet kalles dual-brand, og skal være to mulige valg for gjestene når de skal booke inn. I tillegg har også kjeden sin ordinære Radisson Blu-konseptet et steinkast unna ved terminalen.

Det tidligere Park-Inn-hotellet som nå blir dobbelt opp med nytt konsept skal kunne tilby 52 møterom, inkludert styrerom og rom i forskjellige størrelser med fleksible sitteplasser. Møte- og arrangementsområdet er delt inn i tre seksjoner med egne pauseområder som også kan brukes til ulike arrangementer. Ballsalen på hotellet er på hele 236 kvm med totalt 480 kvm mingleområde har en kapasitet på opptil 220 gjester.

-Vi er stolte av å presentere Radisson RED Oslo Airport og Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport, og introdusere begge merkevarene til Norge for første gang på en så sentral lokasjon. Dette markerer åpningen av det andre dual-brand-hotellet i Vest-Europa etter den vellykkede åpningen av Radisson RED London Heathrow og Radisson Hotel & Conference Centre London Heathrow. Med åpningen av dual-brand-hotellet kommer Radisson Hotel Group til å tilby mer enn totalt 1250 gjesterom på Oslo Lufthavn med dagens 500 gjesterom på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, 233 rom på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, og det nye hotellet med totalt 514 gjesterom”, sier Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President for Radisson Hotel Group in Northern & Western Europe.

For gjestene til Radisson er det altså nå mulig å velge seg en overnatting på Radisson Blu Airport Hotel Oslo Gardermoen, Radisson RED Oslo Airport og Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport, alle tre konseptene i gangavstand fra terminalen på flyplassen.

ANNONSE
Forrige artikkelItalienske flygeledere streiker 11 april
Neste artikkelVil ta tid før 777-200 er tilbake i trafikk