Hangar.no
Ryanair MAX 200
Ryanair 737 MAX 200 lagret i Seattle 2019. Foto: Hans O. Nyborg

Gjør seg klar for å bestille opp mot 200 MAX-fly

Det irske flyselskapet Ryanair gjør seg nå klare til å inngå en avtale med flyprodusenten Boeing, om leveranse av mellom 150 og 200 MAX-fly.

Det er typen 737-8200 som flyselskapet har valgt å kalle sine MAX-fly det er snakk om.

I følge den irske storavisen The Independent venter nå partene på at flytypen skal bli godkjent av FAA og EASA, før en avtale blir undertegnet. Det er ventet at avtalen blir et faktum innen årsskiftet ettersom MAX-flyene trolig får godkjenning i november.

For Boeing står det mye på spill for å prøve å få hjulene i gang igjen, mens det for det irske flyselskapet handler om å kjøpe fly i rett tid og til rett pris.

Andre nyheter

EASA godkjenner MAX-flyene men ber om en tredje sensor på flyet innen 2022

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Gresk flyselskap bestiller Airbus-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer