Hangar.no
Reise

Gladmelding til nordmenn på tur til Kypros!

Er du glad i å reise til Kypros? Nå er det en gladmelding som mange nordmenn har ventet lenge på, endelig kommer det flybuss fra Larnaca til Ayia Napa og Protares.

Det er Kapnos Airport Shuttle som introduserte den nye linjen i midten av juni og mange har allerede oppdaget denne muligheten som ett bra og billigere alternativ til taxi.

Etterspørselen har suksessivt økt de seneste årene i takt med at antallet  rutefly har økt til den solsikre øyen i Middelhavet. For eksempel har Norwegian lansert flere avganger til Kypros fra samtlige nordiske land, og regnes nå som ett av de større flyselskapene med trafikk på Larnacas flyplass.

I følge Visit Cyprus skal bussreisen fra Larnacas flyplass ta 40 minutter til Ayia Napa og 60 minutter til Protaras. To stopp gjøres i henholdsvis Ayia Napa og Protaras, og en enkel reise koster 8 euro for voksne og 5 for barn.

Innledningsvis oppfordrer man reisende til å bestille billetter på nettet, for å sikre plasser på valgt avgang, men muligheten for å kjøpe billett på flyplassen finnes også. Kapnos har også kjøpt inn flere nye busser tilpasset for bevegelseshemmede med rullestol. I dette tilfellet må man forhåndsbestille plasser da ikke alle busser har denne muligheten.

 

http://www.kapnosairportshuttle.com/

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Utvikler Trondheims største hotell

Hans Olav Nyborg

Skal du bo på hotell i sommer? Husk å velg ett med fly som tema