Glemte maleri til 3 millioner kroner på tysk flyplass – Fant det igjen i en papircontainer

Foto: Politiet i Dusseldorf

En forretningsmann som skulle reise fra flyplassen i Düsseldorf i Tyskland 27. november, glemte igjen et maleri til en verdi av tre millioner norske kroner ved innsjekkingen.

Mannen reiste med fly til Tel Aviv, og skulle ha med seg et maleri av den franske kunstneren Yves Tanguy, som var innpakket i en eske, på flyet. Det var da mannen satt ombord i flyet at han plutselig husket på at bildet, hadde han glemt å ta med seg.

Desperat forsøkte forretningsmannen å ringe både ledelsen ved flyplassen, sende e-poster og kontaktet det lokale politiet, som alle satt i gang et stort søk etter esken med maleriet. Det var ikke å finne noe sted.

Til slutt reiste forretningsmannens nevø som befant seg i Belgia til flyplassen i Düsseldorf, og fikk hjelp av politiet til å fortsette å lete etter maleriet. Etter gjennomgang av overvåkningsbilder, og en omfattende leteaksjon på nytt, ble bildet funnet, liggende i en container for papp og papir.

Det var renholdspersonalet som hadde fjernet esken fra innsjekkingsområdet der mannen hadde glemt det.

I følge det tyske politiet i Düsseldorf skal forretningsmannen være over seg av lykke for at maleriet nå er funnet, melder The New York Post.

ANNONSE
Forrige artikkelStartet rute fra Storbritannia til Pakistan
Neste artikkelFørste MAX-fly levert til American Airlines etter ny godkjennelse