10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Green Africa bestiller opp til 100 737 MAX-fly

Flyselskapet Green Africa Airways som har sitt hovedkontor i Lagos, har torsdag inngått avtale med flyprodusenten Boeing om kjøp av opp til 100 fly.

Det er en avtale som omfatter 50 fly med bekreftet bestilling, og ytterligere 50 fly i opsjon. Flytypene er av Boeing 737 MAX 8 men kan underveis i avtaleperioden endres til andre utgaver av 737 MAX.

Det var i sommer at nigerianske myndigheter, Air Transport License (ATL) , ga selskapet klarsignal til å kunne starte kommersielle flyvninger og tildelte selskapet AOC-lisens.

Nå er flyselskapet klare med både finansiering og bestilling av fly. Det er ventet at de første MAX-flyene blir levert i 2019.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer