10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Gresk flyselskap har stanset alle flyvninger – Går mot konkurs

Det greske flyselskapet Astra Airlines har ikke operert noen av sine flyvninger siden 9. november i år. Årsaken er at selskapet har finansielle problemer og ikke har råd til å betale ansatte eller for drivstoff til flyene.

Flyselskapet har base i Thessaloníki som er den nest største byen i Hellas. I flåten har selskapet tre ATR i 42 og 72 utgavene og ett BAe 146.

Selskapet ble startet opp i 2008 og hadde en egen base på Athen lufthavn. I følge ATW har selskapet nå startet jakten på nye investorer.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer