12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Guyana: Kvinne døde etter flyhavari med Boeing 757

Havariet med et Boeing 757 fra selskapet Fly Jamaica 9. november i år, ble en del av statistikke for uhell der alle kom fra det uten større skader. Men nå er situasjonen endret. En eldre kvinne fra Canada som var ombord i flyet, døde mandag av skadene hun pådro seg i havariet.

Kvinnen var den ene av to eldre passasjerer som måtte fraktes til sykehus etter at flyet havarerte. Flyselskapet gikk ut med en pressemelding samme dag, der det ble skrevet at alle hadde klart seg og at ingen var kommet hardt til skade.

Flyet skulle benyttes på en flyvning fra Georgetown i Guyana til Toronto i Canada, da det under avgang fikk hydrauliske problemer. Det var 120 personer ombord, og havariet skjedde da flyet måtte returnere til flyplassen i Georgetown etter rndt 20 minutter i luften.

 

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer