12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Hainan-rute til Oslo starter 15. mai

Det kinesiske flyselskapet Hainan Airlines har nå bestemt seg for datoen når ruten mellom Kina og Norge starter opp.

Fra 15. mai i år skal selskapet fly mellom Beijing og Oslo, med Airbus A330.

-Vi kan bekrefte at flyselskapet Hainan Airlines starter opp 15. mai i år, sier kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen ved Oslo Lufthavn til Hangar.no.

Ankomsten til Oslo Lufthavn blir 05.30 om morgenen, med avgang igjen klokken 14.30. Flyselskapet vil i løpet av de neste uken legge ut mulighet for å kunne bestille billetter på flyvninger mellom Kina og Norge.

Det var i oktober 2018 at det ble kjent at det kinesiske flyselskapet Hainan Airlines våren 2019 ville åpne en direkterute mellom den kinesiske hovedstaden Beijing og Avinor Oslo lufthavn, med tre ukentlige avganger .

– Den nye ruten fra Beijing til Oslo er den første direkteruten mellom Kina og Norge, som drives av et kinesisk selskap. Med dette får Hainan Airlines et forbedret rutetilbud mellom Kina og Europa, kunne Mr. LIU Jichun, Vice President i Hainan Airlines fortelle i en pressemelding i oktober.
 
Ruten mellom Oslo og Kina vil opereres av en A330-300 med 292 seter fordelt på 32 i businessklasse og 260 i økonomiklasse, med avganger fra Oslo lufthavn tre ganger i uken. 

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer