Han tar over som ny nordisk direktør for Singapore Airlines

Foto: Singapore Airlines

I 46 år har Singapore Airlines hatt sitt nordiske hovedkontor i København. Regionen spiller en viktig rolle for SIAs globale rutenettverk, og fra juli 2024 går flyselskapet fra fem ukentlige avganger til daglige avganger mellom København Lufthavn og Singapore. 
 
Selskapet har nå ansatt ny General Manager i Norden, Jagdish Bhojwani, som overtar et marked i vekst. Han ser frem til å fortsette den positive utviklingen, samt bidra til å ytterligere styrke Singapore Airlines sin tilstedeværelse i det nordiske markedet.  
 
– Det er stort vekstpotensial og uutnyttede muligheter i Norden. Etterspørselen etter reiser til Sørøst-Asia og Australia er fortsatt høy fra både fritids- og forretningsreisende. Vi har godt belegg på våre skandinaviske ruter, og jeg er glad for at vi til sommeren kan igjen tilby daglige avganger fra København Lufthavn. Det er viktig for oss, at vi fortsetter å utvikle, innovere og sikre at reiseopplevelsen med SIA fortsatt er eksepsjonell og av høyeste kvalitet. Jeg ser personlig frem til å jobbe tett med mine nye kollegaer, reiselivspartnere og andre interessenter for å ta nordiske flyreiser med Singapore Airlines til nye høyder, sier Jagdish Bhojwani. 

Reisemarkedet var ikke like stabilt, da Muhammad Raimi tiltrådte denne lederstillingen i 2021. Den nå tidligere General Manager for Norden startet da flytrafikken var fortsatt preget av ettervirkninger fra pandemien. Det er derfor ekstra gledelig for Raimi å etterlate et marked i fremgang og stor reiselyst.  
 
– Jeg vil se tilbake på årene mine i Norden som en spesiell tid i min karriere. Starten var preget av strategiske utfordringer i forbindelse med pandemien, og den gradvise gjenåpningen av verden. Da reiselysten kom tilbake lanserte vi gledelige nyheter, som de nåværende fem ukentlige avgangene, det beste årsresultat i SIAs historie, og til sommeren vil vi igjen ha daglige avganger fra København. Samtidig kan Jagdish se frem til å ha et dedikert og kompetent team, samt noen fantastisk gode samarbeidspartnere i alle de nordiske landene, sier Muhammad Raimi. 

ANNONSE
Forrige artikkelLufthansa tester “grønne-priser” på 12 langdistanseruter
Neste artikkelAustralia: Mannskap i to ulike fly glemte at del av rullebane var stengt